Yritysinfo

Superkuva.fi verkkokauppa on perustettu 2008 palvelemaan valokuvauksen harrastajia ja ammattilaisia. Valttimme on nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat.

 

Olemme 100 % suomalainen digikuvaukseen erikoistunut verkkokauppa. Superkuva.fi:stä löydät monipuolisen valikoiman kameroita sekä tarvikkeita digikuvauksen aloittamiseen, aktiiviseen harrastukseen sekä ammattitarpeisiin. Myymämme tuotteet ovat suoraan virallisten maahantuojien kautta toimitettavia sisältäen Suomen lain edellyttämät takuut ja käyttöohjeet.

 

Superkuvan verkkokauppa on avoinna 24/7. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8:00-16:00

 

Verkkosivuillamme ilmoittamamme hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

 

Maksuvaihtoehtoina verkkokaupassamme toimivat: verkkopankkitunnukset, luottokortti, Visa Electron, Avarda lasku sekä Avarda Tili. Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaalle Matkahuollon tai Postin välityksellä, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä ei ole noutomahdollisuutta.

 

Yhteystiedot:

Superkuva
myynti@superkuva.fi
puh: 020 7530 268
Y-tunnus: 0197522-1

 

1.4.2012 tapahtuneen yrityskaupan myötä kuulumme osana Oy Osk Rajala yhtiöihin.
Superkuva.fi toimii itsenäisesti omalla tuotevalikoimalla, palvelukonseptilla sekä hinnoittelumallilla.

 

REKISTERISELOSTE

 

1. Rekisterinpitäjä
Oy Osk. Rajala
Superkuva
PL 175
20101 TURKU

2. Rekisteriasioita hoitaa
Oy Osk. Rajala
Superkuva
PL 175
20101 TURKU
Sähköposti: myynti@superkuva.fi

3. Rekisterin nimi
Superkuva asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään Superkuva verkkokaupan asiakasrekisteriä varten. Asiakasrekisteriä käytetään vain tilausten käsittelyä ja laskutusta varten. Asiakkaan suostumuksella rekisteriä käytetään myös uutiskirjeen ja tarjoustiedotteen lähettämistä varten, niille käyttäjille, jotka ovat siihen antaneet luvan. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, muuttaa niitä tai pyytää poistamaan tiedot rekisteristä kokonaan.

 

5. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut puhelimitse tai faksilla, täyttänyt rekisteröintilomakkeeseen rekisteröitymisen yhteydessä taikka antanut tilauksen yhteydessä. Rekisteriin tallentuvat myös ne tiedot, jotka käyttäjä tallentaa itse sen jälkeen, kun hänen rekisteröitymisensä on hyväksytty.

Pakollisia rekisteröitymistietoja tilauksen yhteydessä ovat nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 

6. Tietojen luovutus
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Oy Osk. Rajala varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

7. Rekisterin suojaus
Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen hallintojohtajan myöntämä ylläpito- ja käyttöoikeus. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Pääsy toimitilaan, jossa rekisteritiedot sijaitsevat, on vain rekisterin hallintojohtajan erityisluvan saaneilla.