Asiakaspalvelu 020 7530 268

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Takuu ja huolto

Tuotteiden huolto ja takuu

Superkuva on kaikkien myymiensä tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Tällöin voit olla aina varma että saat parhaat mahdolliset huolto- ja tukipalvelut tuotteellesi, hankkiessasi sen Superkuvasta.

Yleisesti tuotteilla on yhden (1) vuoden takuu. Kaikissa tuotteissa sovelletaan niiden valmistajan lupaamaa, kyseisen tuotteen takuuaikaa. Alta löydät ohjeita ja neuvoja miten toimia mikäli tuotteessa ilmenee vikaa tai se vaatii muuten huoltotoimenpiteitä. Saat myös yhteyteystietoja merkkikohtaisille alan ammattilaisille joilta saat tarvittaessa teknistä opastusta.

 

YLEISET OHJEET ENNEN HUOLTOTOIMENPITEITÄ:

  1. Lopeta viallisen laitteen käyttö välittömästi
  2. Poista laitteesta akku(t) tai paristo(t), tai poista se virtalähteestä. Älä kuitenkaan suorita tätä toimenpidettä mikäli poistaminen voi aiheuttaa sähköiskunvaaran.
  3. Tarkista ohjekirjasta, löytyykö sieltä kuvausta vikaan. Tarkista myös, ettei kyseessä ole käyttövirhe. Tällöin säästyt turhilta huoltokustannuksilta. Käyttämällä laitettasi aina huoltokirjan ohjeiden mukaisesti, varmistat laitteen maksimaalisen käyttöiän ja säästyt varmasti myös turhilta huolloilta.
  4. Mikäli et löytänyt selkeää kuvausta vikaan tai vika on fyysinen, voit ottaa yhteyttä seuraaviin virallisiin huoltoliikkeisiin. Seuraavista tuotekohtaisista linkeistä pääset myös katsomaan ohjeita huoltoonsaattamiseksi sekä yhteystietoja huoltoihin että teknisiin tukipalveluihin.
  5. Myös me Superkuvassa voimme saattaa tuotteen huoltoon puolestasi. Helpoin ja nopein tapa on kuitenkin toimia seuraavien valmistajien antamien ohjeiden mukaisesti. Tällöin säästät aikaa 2-3 päivää mahdollisissa takuukorjauksissa tai huolloissa koska tällöin asioit suoraan huollon kanssa.


HUOLTOLIIKKEET JA YHTEYSTIEDOT

(Jos alla olevasta listasta ei löydy tuotteellesi sopivaa huoltovaihtoehtoa, ole yhteydessä suoraan Superkuvan verkkokaupan asiakaspalveluun; email: myynti@superkuva.fi Puh. 020 7530 268)