GoPro Gun / Rod / Bow Mount

84,00 €
SKU
111ASGUM002EAAST

Tämä monipuolinen kiinnike mahdollistaa GoPro -kameran kiinnityksen useimpiin haulikoihin, kivääreihin, revolvereihin, muovikuula- ja värikuula-aseisiin.

Kiinnikkeen rakenne on kestävä ja mattamustan pinnan ansiosta heijastamaton. Voidaan kiinnittää jopa kaksi kameraa samanaikaisesti suunnattuna vaikka eteenpäin ja taaksepäin. 

Kiinnitys kalastusvapojen kädensijoihin tai jousiosiin joiden halkaisija on 10-23mm onnistuu kätevästi. Kamera voidaan kiinnittää aseen piipun tai kalastuvavan alle tai sivuun.

Paketti sisältää: ase-/vapa-/jousikiinnitys, valikoima kiinnitysvälineitä, keski- ja sivupidikkeet, super suit -kotelon takaluukun kiinnike (Hero 5 Black), The Frame takaluukun kiinnike (Hero 5 Black), vakiokotelon takaluukun kiinnike (Hero4/Hero3+/Hero3), sukelluskotelon takaluukun kiinnike (Hero4/Hero3+/Hero3) 

Lisätietoja
Myyntipaketin Sisältöase-/vapa-/jousikiinnitys, valikoima kiinnitysvälineitä, keski- ja sivupidikkeet, super suit -kotelon takaluukun kiinnike, The Frame takaluukun kiinnike, vakiokotelon takaluukun kiinnike, sukelluskotelon takaluukun kiinnike