Asiakaspalvelu 020 7530 268

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

 • Canon EOS 6D -järjestelmäkamera, runko

  Canon EOS 6D -järjestelmäkamera, runko


  Täysikokoisella kennolla varustettu pienikokoinen 20,2 megapikselin digitaalinen järjestelmäkamera.
  Kamera sopii erinomaisesti muoto- ja matkakuvaukseen tarkan terävyysalueen hallinnan ja laajan EF-laajakulmaobjektiivivalikoiman ansiosta.

  1 449,00 €

 • Panasonic Lumix DC-GX800 + 12-32/3.5-5.6 OIS -järjestelmäkamera, musta

  Panasonic Lumix DC-GX800 on kevyt ja kompakti järjestelmäkamera, joka on varustettu lukuisilla ominaisuuksilla tuottaen laadukkaan lopputuloksen kuviin ja videoihin.

  Pienikokoinen GX800 -kamera kulkee helposti mukana kaikkialla. Kääntyvä kosketusnäyttö helpottaa kuvaamista ja sopii hyvin bloggaajille. WiFi-yhteyden avulla kameraa voidaan etäohjata ja kuvat voidaan siirtää nopeasti sosiaaliseen mediaan.

  Kameran DFD -teknologia mahdollistaa entistäkin tarkemman ja nopeamman tarkennuksen niin stillkuvissa kuin videoissakin. 4K-videotoiminnolla varustettu kamera kuvaa neljä kertaa tarkempaa videota kuin Full HD -video. Videosta voidaan erotella myös 8 megapikselin still-kuvia. Post Focus -toiminnolla kuvan tarkennusta voidaan hallita kääntyvän kosketusnäytön avulla kuvan ottamisen jälkeen, niin että haluttu kohta saadaan aina tarkaksi.

  Lisäksi GX800 -kamerasta löytyy ponnahdussalama, useita kuvaustoimintoja sekä filttereitä sekä sarjakuvaus jopa 10 kuvan sekuntinopeudella.

  399,00 €

 • Nikon D3400 + AF-P 18-55mm VR -järjestelmäkamera, musta

  Nikon D3400 -järjestelmäkamera on varustettu 24,2 megapikselin DX CMOS-kennolla, joka tallentaa yksityiskohtaiset kuvat ja videot heikossakin valossa. Opastustila-toiminnon avulla löydät aina oikeat asetukset ja kehityt samalla entistäkin paremmaksi järjestelmäkameran käyttäjäksi. Full HD -videokuvaus jopa 60 kuvan sekuntinopeudella takaa todentuntuisen videoelämyksen ja mahdollistaa tyylikkäiden hidastuskuvien tekemisen.

  SnapBridge -toiminnon avulla siirrät kuvat välittömästi älylaitteeseen langattomasti. SnapBridge pitää kameran ja älylaitteen välillä jatkuvan Bluetooth yhteyden, jolloin kuvat siirtyvät jo kuvauksen aikana älylaitteeseen ja voit keskittyä rauhassa kuvaustilanteeseen. Tämän jälkeen voit tarkastella kuvia älylaitteesta ja jakaa ne sosiaaliseen mediaan.

  459,00 €

 • Olympus PEN E-PL8 + M.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 EZ -järjestelmäkamera, musta

  Olympus E-PL8 on helppokäyttöinen järjestelmäkamera, joka on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla.

  Jokapäiväiseen käyttöön soveltuva ja helposti mukana kulkeva kamera sisältää 14 kuvausohjelmaa sekä 14 taidesuodinta, jotka mahdollistavat luovan kuvaamisen. Kääntyvän kosketusnäytön ansiosta kuvaaminen on nopeaa ja vaivatonta. WiFi-yhteyden avulla voita ohjata kameraa älypuhelimen kautta sekä siirtää kuvat välittömästi sosiaaliseen mediaan.

  Kamera tallentaa still-kuvien lisäksi Full HD -videota. E-PL8 kameraan sopii kaikki MicroFourThirds (MFT) -objektiivit.

  Katso kaikki E-PL8 värivaihtoehdot täältä>>

  549,00 €

 • GoPro Hero 5 Session -actionkamera

  GoPro Hero 5 Session on erittäin kevyt ja pieni 4K -actionkamera.


  Kameran runko on vesitiviis itsessään 10 metriin saakka ja se on varustettu sisäänrakennetulla kuvanvakaimella. 4K -videot tallennat 30fps nopeudella ja 1080p -resoluutioiset videot 90fps nopeudella. Kamera tallentaa 10 megapikselin valokuvia.


  Uuden ääniohjaus -toiminnon avulla komennat kameraa helpoilla käskyillä esimerkiksi aloittamaan ja lopettamaan tallennuksen tai nappaamaan kuvan kesken videotallennuksen.


  Siirrä kuvat langattomasti Wifi -yhteyden kautta älylaitteeseesi ja editoi ne nopeasti GoPro Quick -sovelluksella. Kamera tukee myös GoPro Plus -pilvipalvelua jonne voit ladata tiedostosi automaattisesti kun kameraa ladataan.

  235,00 €

Superkuva front banner 1

Suosittelemme

Nyt alennettuun hintaan

Uudet tuotteet