Asiakaspalvelu 020 7530 268

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

KOWA 6X30 YF Zoom

KOWA 6X30 YF

2294110000154

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

149,00 €

Lisätiedot

Tuotetiedot

YF-sarja on täynnä huipputason ominaisuuksia kuten Kowa Repelling (KR) linssin suojapinnoite sekä 100% vedenpitävyys. Suurikokoinen ja keskiakselille asennettu tarkennuspyörä sekä diopterin säätörengas tekevät käyttökokemuksen kustomoinnista kullekin käyttäjälle helpoksi. Porroprisman optisen rakenteen hyödyttäminen auttaa tuottamaan kuvan jossa on hyvä syvyysvaikutus ja laaja näkökenttä.

Kaikki YF-sarjan optiset komponentit on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta ekolasista ja kaikki optiset pinnat on monikerrospinnoitettu. Pinnoitteet varmistavat parhaan mahdollisen valonläpäisyn, värintoiston, kirkkauden sekä kontrastin. Tämän ansiosta kiikarit tuottavat kirkkaan, selkeän ja elävän kuvan joka antaa luontaisen ja tarkan kuvan kohteista.

KR-teknologia on pinnoite joka estää rasvan, nesteen ja lian tarttumisen käsitellylle linssipinnalle, helpottaen puhdistusta ja vähentäen linssin naarmuuntumisen riskiä koska puhdistamiseen tarvitaan vähemmän voimaa. Usein pelkkä pyyhkäisy riittää.

Kiitos täydellisen veden- ja kosteudenpitävyytensä ja jämäkän kumisen suojapinnoitteensa, kiikarit palvelevat erinomaisesti riippumatta säästä tai kolhuista.

Ominaisuudet

Lisätiedot

TyyppiPorroprisma
Suurennos6x
Objektiivin halkaisija (mm)30
Lähtöaukko (mm)5
Silmäetäisyys (mm)20
Näkökenttä (Todellinen)
Näkökenttä 1000 metrissä140 m
Lähin tarkennusetäisyys (m)5.0
Mitat (L x K x S)160 x 114 x 48 mm
Paino470 g
Takuu10 vuotta

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy